El contenido de Youtube no puede mostrarse debido a tu configuración de cookies actual. Para ver el contenido, haz clic en “Mostrar contenido” para consentir la transferencia de los datos necesarios a Youtube y habilitar este servicio. Puedes consultar más información en nuestra [Política de privacidad]/politica-de-privacidad/. En caso de que cambies de opinión, puedes revocar tu consentimiento en cualquier momento a través de la configuración de cookies.

Mostrar contenido

Manuel Esteban és un intèrpret i compositor de marcat estil personal que utilitza en la seva música sintetitzadors i electrònica juntament amb instruments acústics com a piano, violí, viola i veu.

 

En 2017 comença a presentar els seus propis temes en directe després d'una àmplia i eclèctica carrera com a intèrpret de diversos estils.
Des d'aquest moment ha publicat el disc ‘Los límites del vacío’ i ha llançat diferents temes en plataformes digitals.

 

De la mateixa manera ha interpretat la seva música en festivals com Escena Poblenou a Barcelona o Natures a Lleida i les seves composicions han sonat en obres de teatre i concerts en el Recinte Modernista de Sant Pau, Auditori Axa, Nota79 o Espai Niu de Barcelona, entre altres llocs.

De manera paral·lela realitza el seu projecte d'interpretació i difusió Musical Sensus.